‘Mannen kiezen liever voor mooie dames zonder geld dan rijke met een minder goed uiterlijk’

koppel relatie stel liefde 1

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Volgens de Nederlands-Italiaanse relatiekenner, die binnen het circuit bekendstaat als Casanova, blijkt financiële zekerheid bij vrouwen minder van belang voor mannen wanneer het aankomt op het kiezen van een partner.

In een gesprek met GFC Lifestyle gaf hij aan dat mannen over het algemeen de voorkeur geven aan schoonheid en loyaliteit boven rijkdom.

Dat staat volgens hem in schril contract met hoe vrouwen het kiezen van een partner benaderen.

“Ondanks de moderne tijden waarin vrouwen steeds vaker financieel onafhankelijk zijn en zelf hun boontjes doppen, geven zij nog altijd de voorkeur aan financiële zekerheid bij een partner,” zegt de relatiekenner uit Den Haag.

Deze observatie is gebaseerd op zijn jarenlange ervaring in de datingscene en talloze anekdotes uit zijn uitgebreide sociale kring.

Daarentegen vinden mannen een succesvolle carrière bij vrouwen niet per se aantrekkelijk.

“Het is absoluut niet verkeerd als vrouwen voor een carrière kiezen. Echter, mijn observaties laten zien dat het hebben van een succesvolle baan minimaal toevoegt aan hun datingleven qua succes,” voegt de Hagenaar toe.

OOK INTERESSANT
Een mooi wandelpark zou Paramaribo veel aantrekkelijker maken voor toeristen en locals

Het is duidelijk dat, ondanks vooruitgang in gendergelijkheid, oude patronen en verwachtingen rond relaties nog steeds aanwezig zijn.

“Dit onderstreept de complexiteit van liefde en aantrekkingskracht in het moderne tijdperk,” aldus Casanova.

Foto ter illustratie.