fbpx

Man opgepakt voor bedreiging partner en dochtertje met de dood

GFC NIEUWSREDACTIE- De 33-jarige Lorenzo D. is op 29 augustus door de politie van Munder voor bedreiging aangehouden.

Een 43-jarige vrouw deed op diezelfde dag aangifte tegen Lorenzo met wie zij een liefdesrelatie van 2 jaren heeft. Naar zeggen van de vrouw kreeg zij vaak meningsverschillen met haar partner die op 29 augustus uitmondde in een heftige woordenwisseling. Daarbij bedreigde Lorenzo de vrouw en haar dochtertje te zullen vermoorden.

De aangeefster gaf de man te kennen de relatie te beëindigen. Aangezien Lorenzo zich daarmee niet kon verenigen, deed hij de werkplek van de vrouw aan.

De wetsdienaren kregen de melding van de bedreiging binnen en dat de verdachte vermoedelijk gewapend was. Zij deden direct de locatie aan voor onderzoek, maar troffen de verdachte niet aan.

BEKIJK OOK
"De relatie met Guyana lijkt een beetje troebel, want men wil vissen in ons water"

Lorenzo die buschauffeur is, was in die tussentijd gereden naar de crèche waar zijn dochtertje op dat moment vertoefde. Hij vroeg de verantwoordelijke van de crèche naar zijn dochtertje, maar die wees zijn verzoek af. Woedend verliet de verdachte de plek.

De politieambtenaren spoorden hem op en hebben Lorenzo diezelfde dag kunnen aanhouden. Bij zijn aanhouding had hij geen wapen bij zich, maar wel een scherp voorwerp, die hangende het onderzoek in beslag is genomen.

De verdachte werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau en vervolgens in verzekering gesteld.