fbpx

Man ingesloten voor twee afzonderlijke steekpartijen in Nickerie

GFC NIEUWSREDACTIE- De politie van Nieuw-Nickerie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag de verdachte R.R. opgespoord en aangehouden.

R.R. wordt ervan verdacht op 23 september omstreeks 20.00 uur ene B.D. voor een supermarkt aan de Waterloostraat een steekverwonding in zijn rug te hebben toegebracht.

De verdachte had voor de komst van de politie de plek reeds verlaten. Het slachtoffer werd voor medische behandeling vervoerd naar de Spoedeisende Hulp (SEH) van het Mungra Medisch Centrum (MMC).

Volgens een verklaring van het slachtoffer B.D. stond hij voor de winkel te bedelen en vroeg hij geld aan R.R. die de winkel zou binnenstappen. Bij die gelegenheid raakten ze in een woordenwisseling, waarbij R.R. hem met een scherp voorwerp in zijn rug stak.

Omstreeks 23.45 uur kreeg de politie van Nieuw-Nickerie een melding dat een slachtoffer met een steekverwonding aan zijn hals op de SEH van het MMC was binnengebracht.

BEKIJK OOK
UNDP zal Suriname blijven ondersteunen in acties om voortbestaan jaguars te garanderen

De wetsdienaren deden de SEH aan en troffen bedoelde slachtoffer aan. Deze verklaarde dat hij de verdachte R.R. over straat tegenkwam, die hem zonder meer in zijn hals verwondde met een scherp voorwerp. Hierna vroeg hij hem onder bedreiging naar geld en zijn mobiele telefoon.

De wetsdienaren stelden een onderzoek in en werd R.R. opgespoord en aangehouden.

Uit de administratie is gebleken dat de verdachte ook werd opgespoord voor meerdere misdrijven zoals diefstal middels geweldpleging en diefstal van een rijwiel.

Hij is door de politie in verzekering gesteld.

Beide slachtoffers zijn na medische behandeling heengezonden.