fbpx

Man die 80 duizend euro uitgaf om te lijken op ‘menselijke draak’ onthult hoe hij er vroeger uitzag

GFC NIEUWSREDACTIE- Een Amerikaan die US$ 84.000 heeft uitgegeven om zichzelf in een ‘menselijke draak’ te veranderen, heeft onthuld hoe hij er vroeger uitzag.

Tiamat Medusa uit Texas heeft tienduizenden dollars uitgegeven en talloze operaties ondergaan om iets buitenaards te worden, waaronder het laten verwijderen van de oren, zijn tong gespleten, talloze tatoeages en is zelfs gecastreerd.

En hij is nog niet klaar. De 60-jarige is nu van plan om zijn resterende zes tanden te laten verwijderen en te vervangen door implantaten.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Veel ophef om 19-jarige dame die trouwt met 42 jaar oudere man, politie ingeschakeld door ouders

Verder zou hij als ‘genderneutraal’ persoon door willen gaan in het leven en is van plan zijn geslachtsdeel te verwijderen.

BEKIJK OOK
Pastoor misbruikt meisje (17) in rivier, beweert profeet te zijn die problemen kan oplossen

Hoewel hij zichzelf nu omschrijft als een ‘gifspuwende draak’, zag hij er niet altijd zo uit zoals op de foto te zien is.

Medusa is ook op zoek naar een liefdespartner en zijn voorkeur gaat uit naar een normaal uitziende man; het compleet tegenovergestelde van hem.

Foto: Jam Press

BEKIJK MEER GFC BIZAR NIEUWS: KLIK HIER