Surinaamse man in Nederland die alleen date met extreem dikke vrouwen: mannen weten niet wat ze missen

GFC LIFESTYLEREDACTIE- De 32- jarige Imro die woont in Den Haag (NL) weet het zeker. Slanke vrouwen laat hij links liggen als het gaat om daten.

De vrijgezel die in Suriname geboren is woont al tientallen jaren in Nederland en heeft een opmerkelijke voorkeur voor bepaalde typen vrouwen.

De man met een lengte van 1.72 meter en een gewicht van 67 kg, die stelt zich nog steeds een rasechte Surinamer te voelen, vertelt aan GFC dat hij alleen maar afspreekt met dames die ouder dan hem en bovendien zeer dik zijn.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Impotentie, hoge bloeddruk en de link met het gebruik van mondwaters en tandpasta’s met fluoride

Slanke vrouwen vindt hij onaantrekkelijk.

“Sterker nog, ik vind magere vrouwen afstotelijk. Hoe dikker, kolossaler, langer en zwaarder een vrouw is, hoe aantrekkelijker ze voor mij is”, stelt hij.

“Een grote zware vrouw heeft veel meer vlees en is bovendien veel mooier, sensueler en in de relatiesfeer meegaander. Ze zijn minder arrogant”.

“Heren die nog nooit hebben gedatet met vrouwen die veel lichaamsvet hebben weten niet wat ze missen. Voor mij geen vel over vlees, een slanke vrouw komt met mij echt niet mee naar huis”, aldus de liefhebber van dikkerds.

Dat dik zijn zeer ongezond is en talrijke gezondheidsrisico’s met zich meebrengt is voor hem geen zorgpunt, beweert hij.

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: KLIK HIER