fbpx

Lil Nas X pauzeert Atlanta Concert om noodgeval: hij moest poepen

GFC NIEUWSREDACTIE- Als de natuur roept, luistert Lil Nas X, zelfs als hij optreedt voor een volle zaal.

Eerder deze week gaf de zanger van “Old Town Road” twee concerten in Atlanta als onderdeel van zijn Long Live Montero Tour. Bij een van die concerten pauzeerde hij de show omdat hij moest poepen, een situatie die hij aan een juichende menigte vertelde.

In een video vastgelegd door een fan en gedeeld op Twitter, is Lil Nas X backstage te horen die zijn noodgeval in het toilet aankondigt: “ik ben backstage, en dit maakt geen deel uit van de show, maar ik neem een ​​gemene sh*t, dus vergeef me alsjeblieft,” zei hij. ‘Maar ik ben over een minuut of twee zo, en ik ben zo terug.’

Het publiek reageerde met gejuich, maar de 23-jarige maakte geen grapje. Hij moest de show echt stoppen om te poepen. Op 30 september deelde hij de fanvideo opnieuw samen met een bericht waarin hij bevestigde dat zijn aankondiging niet een grapje was. Hij twitterde: “Imao mensen dachten echt dat ik een grapje maakte, ik was letterlijk daar en liet demonen in dat toilet vallen.”

BEKIJK OOK
Harry Styles en Olivia Wilde nemen 'een pauze' na bijna 2 jaar samen

De fans van Lil Nas X lijken zijn openhartigheid te waarderen. Een Twitter-gebruiker merkte op: “Ik heb me altijd afgevraagd of dit soort dingen gebeuren. Jij de echtste man. Bedankt dat je dat eindelijk voor me hebt opgehelderd.” Nog een fan toegevoegd “hij is zo echt voor zijn fans, daarom hou ik van hem.”

Foto: Aaron Idelson