fbpx

Lerares wiens gezicht werd verminkt door kampvuur geeft man toestemming om haar te verlaten

GFC NIEUWSREDACTIE- Halie Tennant, een lerares uit Australië, zegt dat haar leven op zijn kop stond na een miskraam, slechts drie maanden na haar huwelijk met haar man, Matthew.

Halie probeerde te genezen van haar verdriet en besloot een nacht te gaan kamperen; misschien zou een avondje buiten, onder de sterren, helpen. Ze werd vergezeld door haar vriend Kenzie.

Die nacht hoorde Kenzie een vreemde commotie buiten haar tent – alleen om Halie met het gezicht naar beneden en bewusteloos te vinden in het kampvuur dat ze eerder had gemaakt.

Halie was op de een of andere manier uit haar klapstoel gevallen toen ze indommelde bij het vuur.

Kenzie trok Halie uit de vlammen en overgoot haar met ijswater. Ze kon al zien dat haar vriendin vreselijk verbrand was, maar ze leefde nog.

BEKIJK OOK
Russische oud-president Medvedev zegt dat NAVO niet zal ingrijpen als Rusland kernwapens inzet

Nadat ze met spoed naar de IC was gebracht, bleef Halie achter met brandwonden over haar gezicht en lichaam. Ze raakte in coma en onderging de volgende maanden een reeks operaties.

Halie gaf haar man Matthew vervolgens een hartverscheurend aanbod: “Als dit te veel is, kun je vertrekken.”

Maar Matthew wilde daar niets over horen en bleef zijn vrouw ondersteunen.

In de video zegt Halie dat zij een nieuw zelfgevoel heeft gevonden en dat ze geen spijt heeft van het tragische ongeluk dat haar heeft geleid tot waar ze nu is.