fbpx

Kim Kardashian verliet Kanye West om zichzelf ‘gelukkig’ te maken

GFC ENTERTAINMENTREDACTIE- Kim Kardashian zegt dat ze Kanye West heeft verlaten om zichzelf ‘gelukkig’ te maken.

Kardashian die verwikkeld is in een echtscheidingszaak met ‘Ye’ zegt nu dat ze haar eigen geluk op de eerste plaats zet.

“Zo lang deed ik wat andere mensen gelukkig maakte”, vertelde Kardashian (41) aan Vogue voor haar coververhaal van maart 2022. “En ik denk dat ik de afgelopen twee jaar heb besloten dat ik mezelf gelukkig ga maken. En dat voelt heel goed.”

Ze vervolgde: “Zelfs als dat veranderingen teweegbracht en mijn scheiding veroorzaakte, denk ik dat het belangrijk is om eerlijk tegen jezelf te zijn over wat je echt gelukkig maakt. Ik heb voor mezelf gekozen. Ik denk dat het OK is om voor jezelf te kiezen.”

BEKIJK OOK  Supernatural voorloperserie ‘The Winchesters’ krijgt groen licht van netwerk The CW

De oprichter van Skims legde uit dat ze zich wil concentreren op haar eigen behoeften nu ze in de 40 is en zegt dat ze ‘Team Me’ is.

“Ik ga goed eten. Ik ga sporten. Ik ga meer plezier hebben, meer tijd doorbrengen met mijn kinderen en de mensen die me gelukkig maken”, vertelde ze aan het tijdschrift. “Ik ga mijn telefoon neerleggen. Ontvolgen als ik iets niet op Instagram wil zien.”

Kim vroeg in februari 2021 de scheiding aan van de 44-jarige rapper na zeven jaar huwelijk en vier kinderen: North, 8, Saint, 6, Chicago, 4 en Psalm, 2.