Kickbokser geeft harde trap op lichaam vriendin (24) omdat ze nummer van ex in telefoon heeft

telefoon vrouw

GFC LIFESTYLEREDATIE- Onlangs werd een 24-jarige vrouw uit Paramaribo, de hoofdstad van Suriname, hard getroffen door haar partner, ook een inwoner van dezelfde stad.

Deze gewelddadige reactie werd naar verluidt veroorzaakt door het vinden van het telefoonnummer van haar ex, bewaard op haar mobiele telefoon.

“Toen haar huidige partner assisteerde bij de overdracht van informatie van haar oude telefoon naar een nieuwe, ontdekte hij dat zij het nummer van haar ex-partner had bewaard.”

Zo vertelde een naaste collega en vriend van de vrouw aan een verslaggever van GFC Lifestyle, en voegde eraan toe dat de vrouw nog steeds lijdt aan pijn in haar ribben na de brute trap.

Haar partner, ongeveer van dezelfde leeftijd, is een regelmatige kickbokstrainer en lijkt zijn vriendin weinig persoonlijke vrijheid te gunnen.

Zadana, een Amerikaanse relatie-expert en mensenkenner, gaf op verzoek van GFC aan dat het niet passend is om contactinformatie van vorige partners te bewaren wanneer je een serieuze relatie aangaat met iemand anders.

OOK INTERESSANT
Nederlandse toeriste stoort zich aan het 'nodeloos' ombrengen van dieren in Suriname

“Echter,” voegt Zadana toe, “is het absoluut onaanvaardbaar om fysiek of ander soort geweld te gebruiken.”

Foto ter illustratie.