fbpx

Kelly Ripa kreeg black-out tijdens seks met Mark Consuelos en werd wakker op Eerste Hulp

GFC NIEUWSREDACTIE- Kelly Ripa vertelt alles in haar nieuwe memoires, “Live Wire: Long-Winded Short Stories”, inclusief een sexacapade, waarbij medisch ingrijpen noodzakelijk was.

De ontbijt-tv-ster schrijft in het boek over een bepaald incident dat een jaar na haar huwelijk met Mark Consuelos en zes maanden na de geboorte van hun eerste kind gebeurde.

Het was 1997 en het bruidspaar was aan het vrijen toen Ripa plotseling bewusteloos raakte. Het volgende wat ze wist, was dat ze wakker werd op een eerste hulp. De diagnose? Twee cysten in de eierstokken.

“Seks kan zo traumatisch zijn denk ik, en toch is een van ons volledig onverschrokken,” legde ze uit. “Daar zit hij dan, nu vrolijk kauwend op de saltines en een tweede appelsap bestellend. Mark kan in een film zijn, of in een spa. In plaats daarvan lig ik plat op mijn rug en vraag me af wanneer de andere twee cysten zullen barsten.”

BEKIJK OOK
Meta zet sommige werknemers op ’30-dagenlijst’ te midden van inkrimping

Natuurlijk kan het paar – dat net 26 jaar huwelijk vierde en drie kinderen deelt – nu om dit alles lachen.

In feite zei de co-host van “Live with Kelly and Ryan” dat haar man de “grootste kampioen” van het boek is. “Hij stond me toe om deze intieme momenten te delen, omdat ik eerlijk gezegd denk dat hij ze vermakelijk vond,” vertelde ze Haute Living. “Uiteindelijk denk ik niet dat hij nog in dit huwelijk zou zitten als hij me niet vermakelijk zou vinden.”

“Live Wire: Long-Winded Short Stories” is beschikbaar vanaf 27 september.

Foto: Toofab