fbpx

Kanye West zegt dat Pete Davidson ‘pion’ was die werd gestuurd om hem tegen te werken, heeft hem zijn kinderen gekost

GFC NIEUWSREDACTIE- Kim Kardashian en Pete Davidson mogen vorige maand uit elkaar zijn gegaan en hun eigen weg zijn gegaan, Kanye West lijkt er nog niet overheen te zijn.

Net zoals hij regelmatig over het paar postte tijdens hun relatie, is hij blijkbaar nog niet klaar – en deze keer beschuldigt hij Davidson ervan een “pion te zijn die hierheen is gestuurd om hem tegen te werken”.

In een nieuw bericht dat zaterdag op zijn Instagram-pagina werd gedeeld, specificeert West niet wie Pete heeft “gestuurd”, maar hij deelde wel een opzienbarende theorie over het motief.

Het grootste deel van het bericht werd gepresenteerd alsof het een bericht was dat door Davidson aan zijn twee oudste kinderen, North (9) en Saint (6), was geschreven, waarbij Kanye zijn favoriete bijnaam voor de komiek gebruikte, ‘Skete’.

BEKIJK OOK
Johnny Depp date advocaat in smaadzaak, maar het is niet Camille Vasquez

“Hallo Noord, ik ben Skete. Kijk naar mijn Tattooooos”, schreef West in de post. “Ik ben een pion die hierheen is gestuurd om je vader tegen te werken in de hoop dat hij iets illegaals zal doen, zodat we hem uit je leven kunnen halen.”

West verwijst waarschijnlijk naar speculaties dat een tatoeage in Davidsons nek met de tekst “knscp” een verwijzing was naar Kim en haar vier kinderen met de Yeezy-oprichter, North, Saint, Chicago (4) en Psalm (3).

Foto: Toofab