fbpx

Kanye West leeft nu mee met familie George Floyd na het verliezen van Adidas-deal

GFC NIEUWSREDACTIE- Kanye West wordt geconfronteerd met een rechtszaak van $ 250 miljoen dollar van de familie van George Floyd na het verspreiden van de valse samenzweringstheorie dat Floyd stierf aan fentanyl, en niet aan de acties van het arresteren van politieagenten in Minneapolis.

In een geïmproviseerde persconferentie met paparazzi op vrijdagavond probeerde West zich te verontschuldigen voor zijn recente opmerkingen over Floyd en zijn dood.

“Als ik die video als een zwarte persoon zie, kwetst het mijn gevoelens,” zei West. “En ik weet dat de politie aanvalt en dat Amerika over het algemeen racistisch is. En ik begrijp dat toen we Black Lives Matter mochten zeggen, het idee ervan ons een goed gevoel gaf samen als volk. Nu, daarna waren er een aantal dingen waar het geld naartoe ging om ons naar de Democratische stemming te duwen.”

BEKIJK OOK
West zegt dat Trump tegen hem schreeuwde dat hij in 2024 zal verliezen

“Dus toen ik de dood van George Floyd in twijfel trok, deed dat mijn mensen pijn”, vervolgde West. “Ik wil mijn excuses aanbieden. Omdat God me heeft laten zien wat Adidas doet, door wat de media doen, weet ik hoe het voelt om nu een knie in mijn nek te hebben. Dus dank u God voor het vernederen van mij en het laten weten hoe het echt voelde. Want hoe kunnen de rijkste zwarte mannen ooit vernederd worden, anders dan dat ze gemaakt worden om geen miljardair te zijn voor iedereen die een opmerking maakt.”