fbpx

Inbreker die Sumatraweg en zijwegen onveilig maakte opgepakt

GFC NIEUWSREDACTIE- De meervoudige inbreker Kirankoemar R.alias Babie is op 24 september door de politie van Lelydorp (Suriname) aangehouden.

Tegen deze verdachte waren er eerder reeds aangiften van inbraak gedaan bij de politie. Kirankoemar maakte reeds geruime tijd de omgeving Sumatraweg en zijwegen onveilig.

De verdachte werd op 10 september bij het wegnemen van elektrische bedradingen aan de Kaseranweg op heterdaad betrapt door de hoofdbewoner en koos het hazenpad.

Verder heeft Kirankoemar zich ook schuldig gemaakt aan twee inbraken die gepleegd zijn in het ressort de Nieuwe Grond. Daarbij heeft hij buit gemaakt elektrische bedradingen, zangvogels, geld, sieraden en apparaten.

De politie van Lelydorp kreeg op 24 september omstreeks 10.00 uur een melding dat er een verdacht figuur was gesignaleerd aan de Melatielaan. De wetsdienaren speelden gelijk in op deze melding en constateerden dat de verdachte zich in de directe omgeving bevond.

BEKIJK OOK
VHP waarschuwt voor neppe Facebookpagina ‘VHP Media Commissie’

Aangezien zijn aanhouding reeds door een Hulpofficier van Justitie was gelast, werd hij aangehouden en ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau.

Op de locatie waar de verdachte vermoedelijk een inbraak zou plegen, werden door de politie aangetroffen en in beslag genomen een rode pet en een rijwiel waarmee Kirankoemar zich verplaatste.

Hij is door de politie in verzekering gesteld.