fbpx

In het leven draait het om geld, gezondheid, geluk, goed uiterlijk, gezond verstand en God

INGEZONDEN- Een deel personen op deze planeet leidt hun leven op een wijze waarbij ze als het ware doelloos en ongelukkig de dagen, weken en jaren doorbrengen.

Bijna elke dag van acht tot vijf naar het werk, daarna boodschappen doen, zichzelf vol eten en drinken met rotzooivoeding en sterke drank, televisie kijken, op de bank in slaap vallen en de volgende dag weer op om hetzelfde saaie liedje jaar in en jaar uit te herhalen.

Vind je het gek dat depressiviteit en het ongelukkig voelen wereldwijd een steeds groter wordend probleem is? En het neemt alleen maar toe.

Waar velen niet bij stilstaan is dat om gelukkig door het leven te gaan, er een aantal belangrijke factoren zijn waar veel beter op gefocust zou moeten worden. De cruciale G’s.

Om een gelukkig leven te leiden dien je namelijk de nadruk te leggen op voornamelijk ruim voldoende geld, gezondheid, geluk afdwingen, goed uiterlijk, gezonde liefdesrelatie, gezond verstand en God.

BEKIJK OOK
Vrouwen krijgen vaak complimenten over hun uiterlijk terwijl ze die niet verdienen

Indien jij je doelgericht bezig houdt om deze doorslaggevende G’s goed onder controle te krijgen, is de kans op meer levensgeluk en een betere levenskwaliteit significant groter.

R. Pinas

DISCLAIMER: Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de GFC Nieuwsredactie het eens is met de inhoud