Hulp gezocht voor gezin met twee zwaar gehandicapte kinderen

zwaar gehadicapt kind

GFC NIEUWSREDACTIE- De bekende criticus Julian With vraagt op social media hulp voor een arm gezin in Suriname.

Het gezin leeft onder erbarmelijke omstandigheden. De ouders zijn op leeftijd en zijn niet in staat om hun twee zwaar gehandicapte te verzorgen.

Hieronder het bericht van With:

Via via kreeg ik informatie over de zeer beroerde omstandigheden waarin dit gezin in Para leeft. De vader en de
moeder zijn al op leeftijd en zijn niet in staat om te werken. Het gezin heeft twee zwaar gehandicapte kinderen te verzorgen en dat gaat zeer moeizaam.

Tijdens mijn verblijf in Suriname ben ik naar ze toe gereden om ze te verrassen met een bedrag van SRD 3.322 (de tegenwaarde van € 150). Met dat geld konden ze ten minste twee maanden melk en brood kopen voor hun kinderen. Ik heb ook besloten een inzamelingsactie te houden voor dit gezin, zodat het in staat gesteld wordt zich voortaan de primaire levensmiddelen te veroorloven.

OOK INTERESSANT
Surinaamse president pleit voor Duurzame Verbroedering op Nationale Verbroedings- en Eenheidsdag

Wilt u dit gezin met twee zwaar gehandicapte kinderen helpen (van de Surinaamse overheid krijgen ze geen enkele hulp), dan verzoek ik u uw donatie te storten op het rekeningnummer van Stichting de Verlichting NL70 RABO 0101 321 988. Woont u in Suriname, dan kunt u uw donatie in SRD storten op het rekeningnummer 5962137 bij de DSB Bank ten name Stichting de Verlichting.

Verantwoording

Van de donateurs zal ik op Facebook een groep maken. Zij zal maandelijks bericht ontvangen over het totale bedrag dat gestort is en wie de donateurs zijn. Wilt u anoniem blijven, dan kunt u dat aan mij doorgeven. Ik zorg dan ervoor dat u een vermelding krijgt die u alleen kunt ontcijferen.

OOK INTERESSANT
Strafrechtelijk onderzoek naar mogelijke onregelmatigheden binnen Energie Bedrijven Suriname

Afhankelijk van wat opgehaald is, wordt een bepaald bedrag maandelijks aan het gezin overgemaakt via Western Union. Iedere donateur ontvangt een kopie van het overmakingsbewijs.

U heeft de mogelijkheid om eenmalig of maandelijks een bedrag naar keuze te storten. Heeft u nog vragen ten aanzien van deze actie, dan kunt u via p.m. contact met mij opnemen. U kunt mij ook bellen op 0031653428454 (What’sApp). Mijn e-mailadres is [email protected]

Ik hoop dat u deze actie massaal zult willen ondersteunen, zodat de financiële noden van dit gezin enigszins verlicht worden.

Met vriendelijke groeten,
Julian S. With