fbpx

Hugh Jackman ontkent ooit anabolen te nemen om Wolverine te worden

GFC NIEUWSREDACTIE- Hugh Jackman bekend als Wolverine in verschillende “X-Men” –films vertelde Chris Wallace tijdens een recent interview dat hij nooit zijn toevlucht heeft genomen tot anabolen om te transformeren in het personage.

“In de loop der jaren hebben mensen zich afgevraagd: “Nam hij steroïden?”

“Nee, ik hou van mijn werk. En ik hou van Wolverine,” zei Jackman. “Ik moest voorzichtig zijn met wat ik hier zeg, maar ik had te horen gekregen wat de bijwerkingen daarvan zijn. Ik dacht: ‘Ik hou er niet zo van.’ Dus nee, ik deed het gewoon op de ouderwetse manier. En ik zeg je, ik heb meer kip gegeten – het spijt me zo voor alle veganisten en vegetariërs en voor de kippen van de wereld. Letterlijk is het karma niet goed voor mij. Als de godheid iets met kippen te maken heeft, zit ik in de problemen.”

BEKIJK OOK
WWE-legend Hulk Hogan 'kan zijn benen niet meer voelen' na rugoperatie

Elders in het interview gaf Jackson toe dat hij wolven bestudeerde nadat hij de rol had geaccepteerd voorafgaand aan “X-Men” uit 2000.

Jackson zal de rol van Wolverine hernemen in Marvel’s aankomende ‘Deadpool 3’. De productie van de striptent zal naar verwachting in het voorjaar beginnen nadat Jackman zijn run in Broadway’s “The Music Man” heeft afgerond.

Foto: Entertainment Weekly