fbpx

Hugh Hefner’s ex-vriendin Holly Madison zegt dat slapen met Playboy-oprichter een ‘grof karwei’ was

GFC NIEUWSREDACTIE- De ex-vriendin van Hugh Hefner, Holly Madison, beschreef het slapen met de overleden Playboy-oprichter onlangs als “grof” in een nieuwe podcast naast haar mede-ex-playmate Bridget Marquardt.

In de eerste aflevering van hun nieuwe podcast, Girls Next Level, deelden zowel Madison als Marquardt hun ervaringen met het slapen met Hefner – waarbij Madison de ervaring niet alleen als “grof” beschreef, maar ook zei dat het voelde als een “karwei” dat gedaan moest worden.

“Geen van de vrouwen was erin geïnteresseerd”, zei Madison, nu 42 jaar oud en die Hefner van 2001 tot 2008 datete, in de eerste aflevering van de podcast die maandag in première ging.

BEKIJK OOK
Christian Bale zegt dat hij zijn carrière te danken heeft aan Leonardo DiCaprio die rollen afwees: 'bedankt, Leo'

“We zagen het als een klusje dat we moesten doen, anders werden we het huis uit geschopt”, legde ze uit. “En iedereen wilde het gewoon zo snel mogelijk voorbij laten gaan.”

Nog verrassender is het feit dat Hefner volgens Madison ‘stil zou blijven tijdens de seks’ en ‘niet zou bewegen’ als een ‘bult op de boomstam in het midden van het bed’.

Marquardt, nu 48 jaar oud en die van 2002 tot 2009 met Hefner uitging, vertelde ook over haar ervaringen met het daten en slapen met de overleden Playboy-oprichter, jaren voordat hij in september 2017 overleed, meldt Radar.

Foto: MEGA