fbpx

Hugh Hefner’s ex-vriendin beweert dat ze op 19-jarige leeftijd door hem werd geronseld

GFC ENTERTAINMENTREDACTIE- Een voormalige vriendin van Hugh Hefner beweerde dat de Playboy-magnaat haar als jongvolwassene versierde en had ‘geronseld.’ 

Volgens een exclusieve reportage van Entertainment Tonight’s, was Sondra Theodore een van de vrouwen die hun ervaringen met Hefner deelde voorafgaand aan de A&E-docuseries “Secrets of Playboy”, gepland om op 24 januari in première te gaan.

Ze ontmoette de toen 50-jarige Hefner op een feestje en zegt dat hij haar toen als vriendin koos.

Theodore, die op dat moment 19 was, beweerde dat hij haar vijf jaar lang verzorgde, terwijl hij ook andere vrouwen in hun bed bracht.

Ze vertelde dat ze zich gebonden voelde aan Hefner vanwege zijn “charme” en “woorden”.

Ze voegde eraan toe dat de #MeToo-beweging een ruimte hielp creëren om dergelijke beschuldigingen te delen, eraan toevoegend dat “we jarenlang hebben geprobeerd om met ons verhaal naar buiten te komen en we werden geblokkeerd.”

BEKIJK OOK  Naaktvideo van Grey’s Anatomy acteur Jesse Williams uitgelekt

Een woordvoerder van Playboy ging in op de nieuwe beschuldigingen.

“De Playboy van vandaag is niet de Playboy van Hugh Hefner. We vertrouwen deze vrouwen en hun verhalen en we ondersteunen die personen die naar voren zijn gekomen om hun ervaringen te delen”, luidde de mededeling.

De Playboy-oprichter, die getrouwd was met Crystal Hefner, overleed in september 2017 op 91-jarige leeftijd door natuurlijke oorzaken.

Andere vrouwen hebben zich voorafgaand aan de docuseries uitgesproken tegen Hefner, waaronder zijn voormalige vriendin Holly Madison.

Foto: Ron Galella/Getty Images