fbpx

Hoe lang houdt regering Santokhi het nog vol met zoveel opeenvolgende corruptieschandalen?

INGEZONDEN- Wij hebben in de afgelopen twee jaar verschillende schandalen achter de rug in Suriname. Het is evident dat de huidige regering onder leiding van de heer C. Santokhi niet in staat is om een eerlijk en transparant beleid te voeren.

Nauwelijks bekomen van het ene corruptieschandaal, dient het volgende zich alweer aan.

Terwijl het volk blauw in het gezicht wordt van de steeds hogere wurgkosten die betaald moeten worden voor levensmiddelen, brandstof en nutsvoorzieningen, is er een selecte groep die binnen korte tijd multimiljonair wordt in Amerikaanse dollars.

En dat met het zuurverdiende geld van de Surinaamse belastingbetalers.

Momenteel worden een aantal personen die zeer nauwe banden hebben met het staatshoofd in verband gebracht met mogelijke malversaties bij de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij, de SLM.

BEKIJK OOK
Luiheid en onkunde Surinamers oorzaak peperduur buitenlands fruit in onze winkels

Het zou gaan om miljoenen buitenlandse valuta.

Het is al tientallen jaren publiek geheim en zeker ook bekend bij de leiding van het land dat dit bedrijf wordt misbruikt voor het verrijken van vrienden en familieleden van regeringstoppers.

Echter zijn er nimmer stappen ondernomen om dit een halt toe te brengen.

Hoe lang denkt het kabinet onder leiding van de VHP dit corruptief beleid nog vol te houden?

De rek is eruit, de samenleving heeft geen geloof meer in de valse argumenten die telkens worden aangevoerd om de diefstallen van staatsgelden door personen dichtbij de top goed te praten.

Mevrouw S. Cruden

DISCLAIMER: Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de redactie het eens is met de inhoud