Heb geloof in de huidige regering, het komt goed!

SANTOKHI 1

INGEZONDEN- Met de NDP aan de macht zou de koers nu waarschijnlijk al 1 op 50 zijn.

Het is tijd dat het volk van Suriname gaat beseffen dat ‘paars uit de regering’ de grootste zegen is voor Suriname.

Het volk dient geloof te hebben in de huidige machtshebbers, omdat er dag en nacht keihard wordt gewerkt om de financieel-economische malaise die voor een groot deel is veroorzaakt door de regering Bouterse op te ruimen. Het volk zal daarom de regering juist meer moeten ondersteunen en vertrouwen dat het goed komt.

Wat de oppositie- die nu kritiek levert- vergeet te zeggen, is dat de laatste twee jaar onder regering Bouterse, alle salarissen van overheidspersoneel betaald zijn met leningen!

Dit houdt automatisch in dat mensen hun eigen salarissen betaalden, omdat de leningen moeten worden afgelost door de belastingbetaler, dus het volk, met enorme, moordende rentes!

Zijn wij vergeten hoe vaak mensen binnen in het onderwijs, de zorg en boot- en bushouders moesten staken om hun salaris betaald te krijgen! Men moest vechten om datgene te krijgen, waar ze recht op hadden.

OOK INTERESSANT
2023 bijzonder jaar voor Suriname en China

Tussen 2000 en 2010 was de koers 1 op 2.80. Er was voor minimaal US$ 750.000 aan kasreserve en een enorme goudvoorraad van bijna US$ 100 miljoen. Na tien jaar wanbeleid, werd de koers verdubbeld, de brandstofprijs aan de pomp verdrievoudigd en alle goud was verkocht.

Nu is alle goud weg bij de Centrale Bank van Suriname en zit Suriname opgescheept met een buitenlandse schuld van ruim US$ 5 miljard.

Laten we vooral niet vergeten te vertellen dat de koers door de voormalige regering kunstmatig laag werd gehouden door megaleningen (bijvoorbeeld Oppenheimer US$ 550 miljoen) en door de diefstal van 200 miljoen van het volk van Suriname om aardappelen en uien te kopen. Of bent u dit vergeten?

Ja, de tijden zijn zwaar, maar de huidige regering voert een herstelbeleid uit. De aangerichte puinhoop moet eerst worden opgeruimd, voordat we kunnen overgaan tot herstel.

Radjindre R.

Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de redactie het eens is met de inhoud. Wenst ook u een ingezonden stuk te publiceren? Mail dit naar [email protected]

OOK INTERESSANT
Lorenzo(5) die maandag door schorpioen werd gestoken blaast laatste adem uit

BEKIJK OOK: Desi Bouterse had veel meer gevoel voor het armoedige Surinaamse volk