fbpx

Harry Styles is echt slecht in acteren

GFC NIEUWSREDACTIE- Het zou het seizoen van Harry Styles in de bioscoop moeten worden.

Het boybandlid dat wereldwijde solo-popsuperster werd, maakt een gooi naar het filmsterrendom met niet één maar twee hoofdrollen in Oscar-baity-films die dit najaar uitkomen.

Maar velen zijn niet onder de indruk van het acteertalent van Harry en vinden zelf dat hij niet Oscarwaardig is.

Styles’ natuurlijke charisma als performer – waarvan hij er genoeg heeft – is nog niet vertaald naar zijn werk op het scherm in Olivia Wilde’s Twilight Zone-y thriller Don’t Worry Darling of de perioderoman My Policeman.

Het kan zijn dat hij gewoon niet echt geschikt is voor een van de rollen waarin hij is gecast. Of hij heeft gewoon niet de kwaliteiten om zich staande te houden tegen artiesten als Oscar-genomineerde Florence Pugh en Emmy-genomineerde Emma Corrin.

Eind september schittert hij eindelijk in zijn eerste hoofdrol in de thriller Don’t Worry Darling, geregisseerd door zijn lief Olivia Wilde.

BEKIJK OOK
Johnny Depp date advocaat in smaadzaak, maar het is niet Camille Vasquez

Deze week kregen fans een voorproefje van die film in de vorm van een scène tussen Harry Styles en Florence Pugh (een queentje en godin die – fun fact – acteren heeft uitgevonden). En het kan zijn omdat hij tegenover Florence staat, maar het lijkt toch zeker alsof zijn acteerskills niet per se Oscarwaardig zijn. Althans, daar lijken veel mensen het op Twitter over eens te zijn.

Er is onder meer commentaar op zijn accent, waarvan het niet duidelijk lijkt te zijn of hij zijn eigen accent aanhoudt (hij komt uit de buurt van Birmingham in het Noorden van Groot-Brittannë) , of er toch iets anders mee probeert te doen.

Foto: Warner Bros