Groot deel bevolking boos en gefrustreerd om loze beloftes regering

boos man

INGEZONDEN– Dat grote delen van de bevolking diep teleurgesteld zijn in de huidige regering, voornamelijk de VHP en de ABOP, maar voornamelijk de VHP, is geen nieuws meer.

Behalve dat social media bol staat van allerlei verwijten, kom je zelden in gezelschappen iemand tegen die de huidige regering prijst.

Mensen zijn diep teleurgesteld, vanwege de tientallen beloften, die met name de VHP voor de verkiezingen van 25 mei 2020 maakte, en die niet worden ingelost. Deze teleurstelling manifesteert zich in felle discussies op social media, maar ook in normale gesprekken.

De boosheid en frustraties zijn groot. Mensen zijn binnen enkele maanden armer gemaakt dan ze al waren en kan men nauwelijks overleven.

Deze boosheid en frustraties worden nu afgereageerd op parlementariërs en andere politici, wat een zeer gevaarlijke ontwikkeling is. Men voelt zich beetgenomen door deze politici.

De regering wordt verzocht om te luisteren naar het volk en zaken niet te laten escaleren.

OOK INTERESSANT
Gewapende overval door drie criminelen in woning

J. Nathoenie

Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de redactie het eens is met de inhoud. Wenst ook u een ingezonden stuk te publiceren? Mail dit naar [email protected]

BEKIJK OOK: Het Surinaamse volk accepteert heel veel ondanks onmenselijke armoede