fbpx

Golden Girls-ster Bea Arthur vond Betty White een afschuwelijk mens en een ‘kutwijf’

GFC ENTERTAINMENTREDACTIE- Betty White was geliefd bij velen, maar sommige van haar ‘Golden Girls’-castgenoten dachten daar anders over.

Joel Thurm, de casting director van de hitshow, nam deel aan “The Originals” podcast en onthulde … “Bea Arthur (Dorothy in de show) zei: ‘Oh, ze is een f***ing kutwijf’, en voegde eraan toe: ‘Ik hoorde het met mijn eigen oren.’

Volgens hem vond Arthur dat White een afschuwelijke persoon was en noemde haar zelf een kutwijf. Dat schrijft TMZ.

Crewlid Rue McClanahan (Blanche) zou volgens hem ook slechte ervaringen hebben met Betty.

Over waarom er zoveel spanning op de set was, gaf Thurm een paar voorbeelden. Hij zegt dat Estelle Getty (Sophia) haar geheugen begon te verliezen en hulp nodig had bij het onthouden van haar teksten en zou ze die op haar hand schrijven.

Thurm zegt: “Betty White maakte haar vaak belachelijk voor het live publiek … Dat lijkt misschien een kleinigheid, maar het raakt je echt diep … Ik heb geen idee hoe Estelle zich voelde, maar ik weet dat de andere twee, Betty helemaal niet leuk vonden.”

Er zijn verhalen geweest over Bea die een hekel had aan Betty, maar veel mensen in de media zeiden dat het jaloezie van Bea’s kant was – omdat Betty een Emmy voor beste actrice pakte – en omdat Betty tussen de scènes door grapte met het publiek van “The Golden Girls”, terwijl Bea gefocust was op haar zinnen.

Betty kaartte het probleem in 2011 aan en zei: “Bea had een probleem. Ze was niet dol op me.”

foto: brad barket/getty images