fbpx

Getrouwd stel is door te scheiden en vervolgens te hertrouwen het gelukkigst ooit

GFC NIEUWSREDACTIE- Een man en zijn vrouw zeggen dat zij nu een gelukkig huwelijksleven leiden, nadat ze hertrouwden na een scheiding.

Chris en Stephanie Teague, beiden 35, waren vanaf hun tienerjaren verliefd op elkaar en startten een relatie. Het ging snel en het koppel trouwde in 2006, toen ze nog aan het studeren waren.

Chris, die in de muziekindustrie werkte, was druk bezig zich te concentreren op zijn carrière, terwijl Stephanie studeerde om leraar te worden.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Ik durf als man geen voet meer te zetten in Amerika, te veel gevaren door gewiekste vrouwen

Hun carrière dreef het Amerikaans koppel geleidelijk uit elkaar.

Het gedeelde geloof van het paar in God nam af en Chris begon alcohol en drugs te gebruiken om van de druk op zijn leven af te komen. Hij begon het gevoel te krijgen dat het beter was om alleen te zijn.

In 2010 scheidde het koppel.

Chris had daarna verschillende relaties en ervoer het leven voor het eerst als een alleenstaande man, maar slaagde er uiteindelijk niet in om te vinden wat hij zocht.

Hij realiseerde zich al snel dat hij zich ‘meer verloren en alleen voelde dan ooit tevoren’, en een jaar later besloot hij terug te keren naar zijn kerk, waar hij Stephanie weer tegenkwam.

BEKIJK OOK
Mannen die vrouwen gebruiken voor geslachtsgemeenschap zijn totaal verkeerd bezig, vindt relatiekenner

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Vrouwen in relaties dienen hun Instagram profiel te verwijderen, vertelt relatiecoach

Tijdens hun tijd apart had Stephanie ook met andere mannen gedate, maar net als Chris kwam er niets uit. Ze besloten weer een relatie te beginnen, en na het betrekken van hun familie en vrienden en het krijgen van therapie, hertrouwden ze in 2011.

Chris uit Nashville zegt: ‘Als jong stel hadden we geen mentorschap en niemand om ons te adviseren over hoe moeilijk het getrouwde leven kan zijn.

‘We trouwden toen we 19 en 20 jaar waren en er was zoveel gaande in ons leven. Van buitenaf zagen we eruit als het perfecte stel, maar er begonnen zich problemen te ontwikkelen waar we niet mee om konden gaan.

‘Het is zonder twijfel het moeilijkste wat we ooit hebben moeten doorstaan, maar het is ook wat ons heeft geleid naar waar we nu zijn.’

Foto: Chris Teague / SWNS

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: KLIK HIER