fbpx

Gelovige man gaat eerst na of Allah hem vergeeft en snijdt daarna keel ex-vrouw door

GFC NIEUWSREDACTIE- Een Turkse man die koranverzen opzocht over Gods vergeving van criminelen vlak voordat hij vijf keer de keel van zijn ex-vrouw doorsneed en vervolgens ging lunchen alsof er niks aan de hand was, kreeg geen menselijke vergiffenis en moet levenslang de bak in.

De 39-jarige Anil K. werd veroordeeld voor het omleggen van zijn ex-vrouw door vijf keer haar keel door te snijden.

Anil, die de daad toegaf, vertelde de rechtbank dat hij op de dag van het incident zijn ex-vrouw Neslihan, 36, thuis bij haar broer ophaalde en naar het bos bracht. Dat meldt Viral Tab.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Getrouwde man die langer dan tien jaar geleden relatie had met vrouw wordt door haar jaloerse huidige vriend bedreigd

Hij beweert dat er een ruzie tussen hen uitbrak over de voogdij van hun twee kinderen, 8 en 9 jaar oud. Dat was voor hem de reden om over te gaan tot de lugubere daad.

BEKIJK OOK
Zoon (29) verliefd op familielid, verwurgt eigen moeder die tegen relatie is

Hij oppert dat hij niet van plan was haar om te brengen, maar op basis van zijn Google-zoekopdrachten vond de rechtbank dat hij het waarschijnlijk al jaren in de planning had.

Anil gaf toe: “Ik sneed haar keel door met een mes. Ze ging op haar knieën. Ze was stervende. Ik wilde haar geen pijn doen. Ik probeerde het snel te doen.”

foto ter illustratie

BEKIJK MEER GFC BIZAR NIEUWS: KLIK HIER