fbpx

Getrouwde man die langer dan tien jaar geleden relatie had met vrouw wordt door haar jaloerse huidige vriend bedreigd

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een man die ruim 12 jaar geleden een langdurige relatie heeft gehad met een vrouw, wordt door jaloezie gedreven redenen bedreigd door haar huidige vriend.

De twee die in de Surinaamse hoofdstad Paramaribo woonden hadden in 2009 hun jarenlange relatie beëindigd, omdat de man een vrouw leerde kennen die in Nederland woont.

Hij besloot om die reden naar Nederland te vertrekken en een nieuw leven in Den Haag (NL) op te bouwen. Zijn vriendin (39) bleef achter in het Zuid – Amerikaanse land.

Het KIVC laat aan GFC Nieuws weten dat de vrouw vervolgens pas vorig jaar een nieuwe serieuze liefdesrelatie is aangegaan met een andere man die woont in haar stad.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Dames zouden hun man moeten verwennen: vrouw neemt ontslag om voor haar echtgenoot te zorgen

Waarschijnlijk door jaloezie en nieuwsgierigheid gedreven is de nieuwe vriend ertoe overgegaan om via sociale media de gegevens van de ex- vriend, die intussen al is getrouwd, te achterhalen en hem te bedreigen.

BEKIJK OOK
Luiheid en onkunde Surinamers oorzaak peperduur buitenlands fruit in onze winkels

Hij heeft de ex- vriend twee keer gebeld en gezegd dat hij tot naar Nederland komt om hem een kopje kleiner te maken.

Het KIVC heeft op basis van gesprekken die zijn gevoerd met de vrouw in Suriname de conclusie getrokken dat zij medeschuldig is aan de relatiestrubbelingen.

Ze zou volgens het VrouwenCollectief constant haar huidige partner vertellen hoe geweldig haar ex- vriend voor haar is geweest en de twee mannen steeds met elkaar vergelijken.

Dit zou jaloeziegevoelens, een minderwaardigheidsgevoel en wantrouwen bij de bedreiger hebben aangewakkerd.

foto man ter illustratie

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: KLIK HIER