Familie wil niet dat opa naast graf van zijn echtgenote komt te liggen omdat hij buitenvrouwen had

doodskist

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Er bestaat onenigheid binnen een Surinaams-Nederlandse familie, omdat naar voren kwam dat hun bejaarde, maar nog in relatief goede gezondheid verkerende vader, zijn inmiddels overleden echtgenote meermaals heeft bedrogen door buitenechtelijke relaties aan te gaan met verschillende dames toen hij jonger was.

Een opmerkelijk detail is dat zijn vrouw, toen ze nog leefde, ervoor had gezorgd dat haar man na haar overlijden naast haar zijn laatste rustplaats zou krijgen.

Zo verneemt de redactie van GFC Lifestyle van een persoon dichtbij de familie die woont in Paramaribo.

Het toestaan van zijn begrafenis naast hun moeder zou voor een gedeelte van de familie voelen alsof ze zijn verraad tegenover zijn toenmalige echtgenote goedkeuren.

“Als de grootmoeder tijdens haar leven ontdekt had dat haar man ontrouw was, zou ze ongetwijfeld nooit haar toestemming hebben gegeven om hun laatste rustplaats te delen,” beweren enkele nabestaanden.

De rest stelt echter hun geloof te plaatsen in vergeving en het vervullen van een laatste wens. “Ma zou hem zeker hebben vergeven,” zeiden anderen.

OOK INTERESSANT
Surinamers worden uitgedaagd om miljonair te worden in plaats van ambtenaar

Het familieconflict is vooralsnog in volle gang.