fbpx

Familie in Paramaribo ergert zich kapot aan moeder die haar kinderen vertelt dat haar nieuwe vriend belangrijker is

GFC LIFESTYLEREDACTIE- De familie van een 39- jarige vrouw die woont in Paramaribo, Suriname, ergert zich mateloos aan een moeder die haar drie kinderen al weken vertelt dat haar nieuwe vriend veel belangrijker is in haar leven.

De kinderen in de leeftijdsklasse van 14 tot 19 jaar komen, zo geeft ze eerlijk aan hen toe, op de tweede plaats en de rest van de familieleden op de derde.

De dame heeft de nieuwe man in haar leven eind vorig jaar ontmoet op een verjaardagsfeest en is volgens informatie van haar ouders voornemens om op termijn met hem te trouwen.

BEKIJK OOK GFC NIEUWS: Grote vraag naar nieuwe gezichtsbehandeling die huidproblemen vermindert of wegneemt

BEKIJK OOK  Wereld Hypertensie Dag: blijf je bloeddruk regelmatig bijhouden

De grootvader van de kinderen vertelt maandag aan GFC Nieuws dat er al verschillende diepgaande gesprekken zijn gevoerd met zowel zijn dochter en de kids.

De 30- plusser stelt zich echter op het standpunt dat haar kinderen na verloop van tijd hun eigen leven zullen leiden en uit huis gaan.

Voor haar toekomstig leven is een trouwe liefdespartner op wie ze kan rekenen veel belangrijker en is ze eerlijk over haar gevoelens geweest.

De familieleden denken er anders over en vinden het bovendien schadelijk voor het mentaal welzijn van de kinderen dat ze deze kwetsende informatie van haar hebben gekregen.

Foto ter illustratie.