fbpx

Grote vraag naar nieuwe gezichtsbehandeling die huidproblemen vermindert of wegneemt

GFC GEZONDHEIDSREDACTIE- De vraag in Suriname naar een nieuwe gezichtsbehandeling die mede is ontwikkeld door één van ’s werelds beste experts op het gebied van verjonging, afslanken en gezondheid, Jonathan Clarke, is zo groot, dat er momenteel een wachtlijst bestaat van zes weken.

Finhud is volgens de Europese topexpert momenteel één van de meest effectieve gezichtsbehandeling voor het verkrijgen van een mooie en gezonde huid.

De behandeling wordt uitgevoerd met een nieuwe, unieke en hoogwaardige gezichtsmaskerformule die is ontwikkeld door Jonathan Clarke.

De hypoallergene gezichtsmaskerformule op basis van magnesium, verschillende krachtige polyfenolen, vitaminen en andere mineralen uit de natuur, heeft een voedende, helende en verzorgende werking op de huid.

Experts vertellen aan de GFC gezondheidsredactie dat de speciale combinatie polyfenolen uit planten die bij de Finhud gezichtsbehandeling wordt gebruikt, een antimicrobiële, ontstekingsremmende en zuiverende werking hebben.

BEKIJK OOK  Oma in Paramaribo geeft kleinkinderen paracetamol alsof het snoepgoed is

Verschillende studies hebben aangetoond dat de magnesium – polyfenolen combinatie ook een gunstige invloed heeft op de talgproductie van de huid, wat ook een positieve uitwerking kan hebben op acne vulgaris.

BEKIJK OOK GFC NIEUWS: Behandelingen Constantin goedkoopste en kwalitatief beste in Suriname, blijkt uit onderzoek Consumentenbond

Een medewerker verbonden aan Constantin, de enige kliniek in Suriname die de Finhud gezichtsbehandeling uitvoert, zegt dat er alles aan wordt gedaan on de lange wachtlijst weg te werken.

De Finhud gezichtsbehandeling kan worden ingezet voor het verminderen of wegnemen van huidvlekken, acne, rimpels en andere onzuiverheden maar is ook ideaal als reguliere onderhoudsbehandeling.

Klik HIER voor meer details over de nieuwe veelgevraagde gezichtsbehandeling.

BEKIJK OOK GFC NIEUWS: Verdrietige jongeman (23) die kaal werd kreeg totaal verkeerd advies van kapster