fbpx

Expert onthult destructieve gewoonte in bed die relaties vernietigt

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een liefdesexpert heeft een ‘destructieve’ gewoonte onthuld van velen die een grote afknapper is in bed.

Volgens een Australische specialist Nadia maken velen van ons ons schuldig aan het vergelijken van zichzelf met een vroegere partner van onze huidige man of vrouw.

De vrouw, die recentelijk uit de kast kwam als lesbisch, legde uit dat ze tijdens een romantisch weekendje de voormalige vlam van haar vriendin ter sprake bracht.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: ‘Minstens helft vrouwen in relatie of huwelijk heeft andere man als backup’

Vervolgens deelde ze de resultaten van een enquête, die vermeldde dat ongeveer 30 procent van de vrouwen en 21 procent van de mannen de slaapkamerprestaties van hun huidige partner vergelijken met die van een ex.

BEKIJK OOK
Een mobiel, laptop of blikje frisdrank op de achterbank van je auto kan je het leven kosten

Nadia nam ook contact op met therapeut Christopher, die waarschuwde voor de gevaren van het vergelijken van jezelf met vroegere liefdes van je partner.

In de vergelijkingsmodus gaan, kan de relatie juist verpesten. “Mensen vergeten veelal dat een ex een ex is voor een bepaalde reden. Daarbij maakt het niet uit hoe goed de slaapkamerpret was,” aldus Christopher.

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: KLIK HIER