fbpx

Ernstige problemen in je leven geven soms belangrijke richtlijnen die je niet moet negeren

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Het overkomt elk mens. Bij sommigen heel vaak, zelfs dagelijks. Maar bij anderen lijkt het geluk veel vaker aan hun zijde te blijven.

Desondanks maakt een ieder het vroeg of laat mee: ernstige problemen. Het gaat in het leven niet altijd zoals we willen. En dat is oké want dat is nu eenmaal onderdeel van ons bestaan.

Een maatschappelijk werkster van het KIVC die regelmatig in contact komt met zowel vrouwen en mannen in extreme problemen legt aan al haar clienten uit dat ze liever kunnen stoppen met stressen over de dingen waar ze helemaal geen controle over hebben.

Zij zegt aan GFC Lifestyle dat ze na langer dan 22 jaar begeleiden van mensen in nood durft te stellen dat het daarentegen ook niet altijd slecht zal gaan in het leven. Er zijn nu eenmaal goede en slechte tijden.

BEKIJK OOK
Dames geven eerlijk toe: een geslachtsdeel korter dan 15 cm is niet interessant

“De belangrijkste les die ik tot nu toe in mijn carrière heb geleerd is dat er na regen dikwijls ook zonneschijn komt. Bovendien geven de grote problemen die je op je levenspad tegenkomt soms ook belangrijke signalen of richtlijnen die je niet altijd moet negeren.”

Allen die zich in een moeilijke levensfase bevinden zouden zich volgens haar hieraan moeten vastklampen.