fbpx

Enig kind (14) uit Rotterdam dwingt moeder baby te krijgen omdat ze eenzaam is

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een 14- jarig meisje uit Rotterdam maakt het leven van haar moeder erg zuur door haar dagelijks berichten te sturen waarin staat aangegeven dat ze zo snel als mogelijk een man moet zoeken om een baby mee te krijgen.

De 36- jarige alleenstaande moeder van de tiener heeft echter al breedvoerig uitgelegd aan haar enig kind dat ze daar helemaal niet voor voelt. Zij moet niet er niet aan denken weer zwanger te raken en daarna een baby ter wereld te brengen.

Het meisje heeft aan haar grootouders verteld dat zij vaker eenzaam is en het haar ma erg kwalijk neemt dat ze geen broertjes of zusjes heeft.

BEKIJK OOK
Mensen die alcohol nuttigen verwoesten lichaam en geest: 'er zijn nul voordelen'

GFC Lifestyle verneemt dat de 14- jarige het emotioneel heel erg moeilijk heeft met het ‘alleen’ zijn. Opvallend detail is dat zij regelmatig foto’s van pasgeboren baby’s op haar sociale media profiel plaatst.

Het kind heeft ook geen contact met haar biologische vader. Die woont in Suriname en leidt een teruggetrokken bestaan nadat hij verslaafd is geraakt aan verdovende middelen.

Een psychologe laat desgevraagd aan GFC weten dat de jongeling geestelijke begeleiding moet krijgen.

Foto ter illustratie.