fbpx

Een dikke voldoende voor twee hardwerkende ministers in Suriname, ze steken erbovenuit

INGEZONDEN- Dat er in een klas leerlingen zijn die erbovenuit steken hebben de meesten van ons wel vaker meegemaakt. Zo is dat ook dikwijls het geval binnen een ministersteam.

Het is meer dan evident dat er twee ministers zijn binnen het Surinaamse kabinet Santokhi- Brunswijk die mogen worden gekwalificeerd als zeer uitblinkend voor wat betreft hun performances.

Deze bewindslieden demonstreren consistent dat zij zich voor de volle honderd procent inzetten om verbetering te brengen in Suriname en komen bij mij en veel anderen in mijn omgeving over als zeer deskundig.

Het is goed merkbaar dat zij zich steeds verdiepen in de voor hen relevante materie, niet alleen praten, maar ook daadwerkelijk doen en bovendien steeds verder groeien in hun rol.

Ik heb het over de ministers van Volksgezondheid Amar Ramadhin en van Openbare Werken Riad Nurmohamed.

BEKIJK OOK
Nieuw bordspel PASI speciaal voor alle kinderen van Suriname

Er zijn helaas een paar ministers binnen dit kabinet die een erg zwakke performance neerzetten. Deze zouden er goed aan doen om een voorbeeld te nemen aan de twee besten uit de klas, Ramadhin en Nurmohamed.

Hopelijk kunnen ze ook mee op het hoger niveau en tempo van deze uitblinkers. Dat zou voor Suriname in ieder geval veel meer voordelen kunnen opleveren.

R. Pinas 

Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de redactie het eens is met de inhoud. Wenst ook u een ingezonden stuk te publiceren? Mail dit naar [email protected]

BEKIJK OOK: Ingezonden: stop onmiddellijk met de schadelijke lockdown in Suriname en laat ons weer vrij!