fbpx

Elk mens is onbetrouwbaar tot het tegendeel goed is bewezen

GFC LIFESTYLEREDACTIE- In principe zou je geen mens op deze wereld moeten vertrouwen tot het tegendeel heel goed is bewezen.

En dan nog zou een ieder te allen tijden zeer sceptisch en alert moeten blijven.

Vooral als het gaat om het vertrouwen binnen de relatiesfeer. Het plegen van overspel is aan de orde van de dag. Zelfs degenen van wie je het nooit zou verwachten, pissen in het geniep zeer vaak buiten de pot.

Dat zegt de relatiekenner Casanova uit Den Haag aan GFC Lifestyle.

Zowel mannen en vrouwen maken zich volgens hem dagelijks op allerlei manieren schuldig aan het produceren van leugens.

Je moet wel erg lichtgelovig zijn om in de tijd waarin wij nu leven nog geloof erin te hebben dat je liefdespartner je altijd honderd procent trouw is”, aldus Casanova.

BEKIJK OOK
Je vriend of vriendin oraal verwennen verhoogt risico op keelkanker

De womanizer die het intussen al met meer dan 1500 vrouwen “heeft gedaan” zegt dat de overgrote meerderheid van zijn bedpartners als getrouwd of in een relatie is.

“Er lopen een heleboel heren rond die geen flauw idee hebben wat hun vrouwen allemaal achter hun rug om doen“, weet hij uit eigen ervaring.

De mensenkenner zou mogelijk voor een deel gelijk kunnen hebben. Uit een nieuw onderzoek blijkt dat Amerikanen gemiddeld vier leugens per dag vertellen. Andere deskundigen beweren dat het aantal leugens veel hoger ligt.

De American Psychological Association (APA) meldt dat mogelijk ruim 40 procent van de echtscheidingen verband houdt met ontrouw.

Volgens Casanova zou het percentage relatiebreuken beduidend hoger liggen wanneer alle gevallen van overspel boven water zouden komen.

Foto ter illustratie.