Eierendief gepakt

GFC NIEUWSREDACTIE- De bekende van de politie Miquel N. is door de politie van Geyersvlijt in Paramaribo, Suriname, voor diefstal van eieren opgespoord en aangehouden.

De benadeelde Soerindra M. heeft een stand voor zijn woning aan de Tourtonnelaan en verkoopt onder andere levensmiddelen.

In de maand mei en de eerste week van juni kwam de standhouder tot de ontdekking dat zijn eieren waren weggenomen. Alerte buurtbewoners hielden hem voor wie degene was die de eieren had gestolen.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: ‘Dief in Paramaribo zal op pijnlijke wijze om het leven worden gebracht door speciale val boze huiseigenaar

Uit vrees dat de situatie uit de hand kon uitlopen voor de getuigen, deed de benadeelde in eerste instantie geen aangifte.

Het ging de benadeelde zijn verstand te boven hoe een wachter die in de nabije omgeving van de stand zat niets van de diefstal had opgemerkt. Hierdoor besloot hij toch in de maand juni aangifte te doen.

Na uitgewerkte informatie, spoorde de politie Miquel op en werd hij door de politie Geyersvlijt aangehouden en in verzekering gesteld.

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: KLIK HIER

Overige berichten