fbpx

‘Dief in Paramaribo zal op pijnlijke wijze om het leven worden gebracht door speciale val boze huiseigenaar’

GFC NIEUWSREDACTIE- Een dief die het noorden van de Surinaamse hoofdstad Paramaribo onveilig maakt zal bij zijn volgende bezoek pijnlijk worden verrast door een ingenieuze val die door een extreem boze huiseigenaar voor hem is klaargelegd.

Een man uit de wijk Tourtonne 5 die ingenieur is en bij wie deze week midden in de nacht een fiets en een tuinslang uit de tuin zijn gestolen door een bandiet, is de situatie zo zat dat hij een vindingrijke en dodelijke verborgen val heeft ontworpen.

“Ik heb geen aangifte gedaan bij de politie. Een paar jaar geleden zijn we ook beroofd en ik heb nooit meer wat van de dienders gehoord. Het is zinloos!

“De junkies lopen hier in de buurt vrij en blij rond om te stelen, ook tijdens de avondklok, en de politie is in geen velden of wegen te bespeuren”.

BEKIJK OOK
Meisje (12) beraamt plan om hele familie uit te roeien en vluchten met vriendin

Gemberslank banner gfc | GFC Nieuws

“Kennelijk zijn de politiemensen aan het slapen of kaarten en mag een ieder rustig zijn gang gaan. Dan zal ik ook mijn dingetjes doen”, zegt de woeste gedupeerde aan GFC Nieuws.

Hij belooft de inbreker dat hij de volgende keer bij het betreden van zijn tuin kan rekenen op een abrupt en zeer pijnlijk einde van zijn criminele loopbaan op onze planeet.

Vermoedelijk zal de diefcrimineel bij het betreden van een deel van de tuin middels elektrocutie naar de eeuwige wereld worden geholpen.

De boze gedupeerde heeft niet voor het eerst een gewiekst wraakplan klaarliggen.

Volgens informatie van zijn vriendin heeft hij langer dan 30 jaar geleden, toen in Den Haag, Nederland, een val met scheermessen en vlijmscherpe stanleymessen in zijn auto geplaatst voor autoradiodieven.