fbpx

ECD zal erop toezien dat ‘Egte Pindakaas’ van de schappen wordt gehaald

GFC NIEUWSREDACTIE- De Economische Controle Dienst (ECD) van het ministerie van Economische Zaken in Suriname zal tijdens haar controlewerkzaamheden ook erop toezien dat pindakaas van het merk ‘Egte’ niet in de winkels voorkomt.

Op verzoek van het ministerie heeft Hatramij op 2 maart een bekendmaking gepubliceerd op hun Facebookpagina over pindakaas van het merk ‘Egte’.

De importeur Hatramij heeft een terugroepactie ingevoerd van pindakaas van het merk ‘Egte’. Het gaat om de smaken honey, crunchy, creamy en sugar free creamy. De reden hiervoor is dat het vacuüm deksel losraakt, waardoor het product bloot kan komen te staan aan contaminatie.

Het bedrijf heeft besloten alle pindakaas van het merk ‘Egte’ van de schappen te halen. Aangezien het gaat om een voedingsmiddel is het Bureau Openbare Gezondheidszorg (BOG) ook op de hoogte gesteld van deze recall.

Winkeliers dienen deze terug te zetten in hun magazijn, totdat de vernietiging plaatsvindt. Zij die over het product beschikken kunnen in contact treden met Hatramij N.V. 482424/ 487978.

Productinformatie:

1.Vervaldatum: 25 mei 2023

2.Productiedatum: 25 mei 2021

Batchnummer: RM2225
Land van herkomst; India
Gewicht: 340g en 510g