fbpx

EBS-dienstverlening dit weekend beperkt beschikbaar

GFC NIEUWSREDACTIE- In het weekend van 9 december – 11 december vindt er een noodzakelijke update plaats van het klantinformatiesysteem van de Surinaamse Energiebedrijven Suriname (EBS).

Van vrijdag 9 december omstreeks 18:00 uur tot en met maandag 12 december 00:00 uur zullen de volgende diensten derhalve niet beschikbaar zijn gedurende deze periode:

Het betalen van de stroomrekening en betaling van gas.

Het oproepen van klantinformatie via Myaccount en de EBS-website.

Dit zal inhouden dat gedurende deze periode alle EBS incassokantoren gesloten zijn voor het publiek. Ook de kassadiensten van de externe dienstverleners en elektronische betalingen via Uni5Pay en Mope zullen op voornoemde dagen niet mogelijk zijn.

BEKIJK OOK
Brokopondo Slagbalbond ontvangt sportmateriaal van ROS

De dienstverlening voor het doorgeven en afhandelen van elektriciteitsstoringen en klachten via het storingsnummer 139 vindt normaal voortgang. Dit geldt ook voor telefonische bestellingen voor de 100 lbs gascilinders, het doorgeven van de meterstand en het opvragen van de elektriciteitsrekening via het klantcontactcenternummer 175.

Op maandag 12 december zijn alle locaties weer normaal geopend volgens de gebruikelijke tijden en kunnen de kas- en elektronische transacties alsook de overige digitale diensten normaal voortgang vinden.