Duiveluitdrijvers dringend nodig in Suriname om landbestuurders te bevrijden

Bidden

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Er is volgens een toegewijde kerkbezoekster in Paramaribo een dringende behoefte aan gekwalificeerde exorcisten, ofwel duiveluitdrijvers, in Suriname.

Deze behoefte wordt volgens haar gevoed door een groeiend aantal sleutelfiguren in de maatschappij die vermoedelijk onder invloed staan van kwaadaardige entiteiten. Dit, zo stelt zij, hindert de voortgang van welvaart en maatschappelijke ontwikkeling in het land.

De 72-jarige vrouw, een levenslange volgeling van de Rooms- Katholieke kerk, pleit voor het sturen van geïnteresseerden naar de specifieke opleiding voor duiveluitdrijvers, aangeboden door het Vaticaan.

“Ik zal geen namen noemen,” zegt ze, “maar er zijn bepaalde figuren in de regering die dringend hulp nodig hebben van een exorcist.”

In bevestiging van haar suggestie, wordt inderdaad door de Pauselijke Universiteit Regina Apostolorum in Rome een opleiding aangeboden voor katholieke geestelijken om exorcist te worden.

GFC Lifestyle verneemt dat de opleiding, die in hoofdzaak gericht is op priesters, een intensieve cursus van ongeveer drie maanden omvat waarin de deelnemers leren om tekenen van demonische bezetenheid te herkennen en hierop te reageren.

OOK INTERESSANT
Angst voor Surinaamse Nederlanders met superieure kennis zeer reëel bij politici