Drugsverdachten aangehouden bij woninginvallen

gevangenis6

GFC NIEUWSREDACTIE- Leden van de afdeling Narcotica Brigade in Suriname hebben op 7 juni na uitgewerkte informatie op twee afzonderlijke adressen woninginvallen gedaan.

Aan de Nieuwzorgweg werd de 53-jarige verdachte R.R. aangehouden. Bij een ingesteld onderzoek in de woning troffen de rechercheurs een revolver met scherpe patronen, 122 gram cocaïne, drie digitale weegschalen en een hoeveelheid illegale pakken sigaretten aan. Daarnaast werden op het erf van R.R. een zak met marihuana en wikkels cocaïne door de politie aangetroffen.

De tweede verdachte D.M. (34) werd op zijn woonadres aan de Kronenburgweg in de kraag gevat met in zijn bezit een hoeveelheid marihuana, hasj, illegale sigaretten en een geldbedrag in SRD.

De aangetroffen drugs en andere goederen werden in beslag genomen, waarna de verdachten ter voorgeleiding zijn overgebracht naar het politiebureau.

De verdachten zijn voor overtreding van de vuurwapenwet en overtreding van de wet verdovende middelen hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

OOK INTERESSANT
Overvloed aan kritiek op Santokhi, maar een schrijnend gebrek aan oplossingen