fbpx

Dronken autobestuurder die fruitstand omver reed ingesloten

GFC NIEUWSREDACTIE- De politie van Livorno (Suriname) heeft op 10 april de 35-jarige Jumal E. na een verkeersongeval aan de Martin Luther King (MLK)-weg in verzekering gesteld.

Jumal reed op die bewuste ochtend in beschonken toestand met zijn personenauto over voornoemde weg.

Ter hoogte van Wanda Mart raakte hij van de weg en reed een fruitstand omver.

De auto belandde vervolgens met zijn kop in de stand, waarbij Ronald M. (16) en Taffarel P. (14), die daar de wacht hielden, bekneld raakten door de aangerichte ravage.

Na het verkeersongeval verliet de autobestuurder Jumal te voet de plek en liet de twee slachtoffers in hulpeloze toestand achter.

Ronald en Tafarrel werden uit hun benarde situatie bevrijd en werden met de ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Na medische behandeling zijn de twee gewonden heengezonden.

Na verkregen informatie van omstanders spoorden de wetsdienaren de automobilist op en troffen hem enkele kilometers verwijderd van de plek van het gebeuren aan.

Bij zijn aanhouding constateerde de politie dat hij zwaar onder invloed van alcoholhoudende drank verkeerde. Hij weigerde mee te werken aan het onderzoek en heeft zich ook niet onderworpen aan een bloed- en schrijftest.

Verder bleek de dronken chauffeur niet in het bezit te zijn van een rijbewijs.

Hij werd ter ontnuchtering overgebracht naar het politiebureau. Toen hij nuchter was is Jumal voorgeleid.

Omdat hij de plek had verlaten en de slachtoffers in hulpeloze toestand achterliet, is hij in verzekering gesteld.