Drie roofverdachten aangehouden

GFC NIEUWSREDACTIE- L.R. 33, N.L. (44) en de 27-jarige A.S. zijn op 24 maart door de politie van Recherche Regio West te Hamton Court Polder aangehouden.

Dit drietal wordt ervan verdacht op zondag 7 maart op een adres te Hamton Court Polder een man te hebben beroofd van een geldbedrag, een oorbel, een ring en zijn zaktelefoon.

De 35-jarige benadeelde L.G. deed van deze beroving aangifte bij de politie van het bureau Wageningen. De aangever verklaarde dat hij zich op die bewuste dag samen met een vriend en drie andere personen waaronder een vrouw bevond op een adres te Hamton Court Polder waar zij zich te goed deden aan alcohol.

Op een bepaald moment werd hij zonder enige reden door zijn vriend vastgegrepen en door één van de mannen met een eind hout aan zijn hoofd geslagen. Hierna werd hij beroofd van eerder vermelde zaken en uit de woning gezet.

Het onderzoek in deze zaak werd overgedragen aan de Recherche van Regio West die de verdachten opspoorden en twee mannelijke en de vrouwelijke verdachte aanhielden. Het drietal ontkent zich schuldig te hebben gemaakt aan het strafbaar feit.

Naar hun zeggen heeft de aangever tijdens hun samenkomst in de woning te Hamton Curt Polder de vrouwelijke verdachte A.S. aan haar borsten betast. Haar vriend N.L. werd hierdoor boos, waardoor hij samen met de verdachte L.R. de aangever een paar klappen toebrachten, waarna hij uit de woning werd gezet.

Alle drie verdachten zijn in verzekering gesteld. Aan de aanhouding van de vierde verdachte wordt er gewerkt.

Overige berichten