Dochter vp Brunswijk spreekt zich uit tegen beschuldigingen VHP-parlementariër Jogi

GFC NIEUWSREDACTIE – Meredith Brunswijk, de dochter van de Surinaamse vicepresident Ronnie Brunswijk, heeft op social media gereageerd op aantijgingen van Mahinder Jogi, een parlementslid van de VHP.

Brunswijk, die een belangrijke functie heeft op het ministerie van Grondbeleid en Bosbeheer(GBB), gaat in op de beschuldigingen met betrekking tot speculaties over grondzaken en grondroof die het ministerie al enige tijd teisteren.

Brunswijk spreekt Jogi openlijk aan in haar reactie en benadrukt dat ze geen politica is en niet als concurrent beschouwd moet worden. Ze dringt er bij hem op aan om zijn politieke strijd ‘niet op haar naam te voeren’ en in plaats daarvan de aandacht te richten op zijn eigen vermeende praktijken op GBB.

De reactie van Brunswijk onthult ook enkele beschuldigingen tegen Jogi, waaronder vermeende invloed op grondinspecteurs en het gebruik van zijn positie om informatie naar zijn wens in grondinspectierapporten op te nemen.

Brunswijk eindigt haar reactie met een krachtige boodschap waarin ze benadrukt dat ze haar werk met eer en vastberadenheid doet en dat ze niet zal toestaan dat iemand haar intelligentie in twijfel trekt.

Ze hoopt dat Jogi naar haar zal luisteren voordat hij haar naam in de publiciteit gooit en waarschuwt hem dat zijn acties tegen hem kunnen werken als hij niet voorzichtig is.

OOK INTERESSANT
Santokhi bemoedigt Surinaamse studenten op Cuba