Deze walgelijke mannen en vrouwen in Suriname verdienen geen drupje respect

INGEZONDEN- Er zijn mannen en vrouwen in Suriname die zich zo walgelijk gedragen dat ze eigenlijk geen drupje respect verdienen.

Voor de buitenwereld, bij familie en vrienden, willen ze doen overkomen alsof ze erg loyaal, beschaafd, zachtaardig en zelfs ‘heilig’ zijn, maar in werkelijkheid zijn ze het tegenovergestelde. Ze maken zich systematisch schuldig aan verfoeilijk en oneerlijk gedrag.

Ik zie het zo vaak in mijn omgeving gebeuren dat mannen en vrouwen die al een partner hebben, deze op respectloze manieren voor de gek houden door steeds uit te lopen. En dat doen ze onderling met de smerigste soorten personen.

Er is een vriendin van mij die een getrouwde collega heeft die vaak zelfs het bed induikt met mannen in ruil voor een pak koek of een portie eten en een softdrink. Tijdens werktijd sluipt ze vaak een uurtje weg om met verschillende mannen de liefde te bedrijven. Er is geen liefde in het spel!

En manlief die onterecht denkt dat vrouwlief “veilig” aan het werk is en dus niet kan uitlopen.

En dit geval staat echt niet op zichzelf.  Wat er tegenwoordig allemaal in het geheim gebeurt is ongekend. Zowel mannen en vrouwen maken zich steeds meer schuldig aan dit verwerpelijk gedrag!

Deze mannen en vrouwen verdienen met hun walgelijke handelingen geen drupje respect.

Mevrouw S. Cruden.

Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de redactie het eens is met de inhoud. Wenst ook u een ingezonden stuk te publiceren? Mail dit naar [email protected]

Maandsalaris vanaf SRD 6000,- Vacatures beschikbaar voor administratieve krachten, gezondheidmasseuses en salesrepresentatives. Klik HIER voor meer informatie…..

 

Overige berichten