fbpx

De Nederlanders kunnen naar Suriname om het land tot ontwikkeling te brengen

INGEZONDEN- Suriname ploetert al meer dan 45 jaar om positieve ontwikkelingen te brengen. Maar tot op de dag van vandaag wil het niet lukken. Het is zonde om nog langer zo door te gaan.

Een betere optie zou zijn om Nederlanders beter te faciliteren zodat het aantrekkelijker voor hen wordt om zich in Suriname te vestigen.

De Nederlanders zijn over het algemeen veel hoger ontwikkeld dan de mensen in Suriname en hebben een betere werkmentaliteit.

Het is onbetwistbaar zo dat ze daarnaast een bredere horizon en meer durf en discipline hebben om zakelijke uitdagingen aan te gaan.

Ik heb het specifiek over de Nederlanders met een Surinaamse achtergrond. Zij kunnen zeker een wezenlijke bijdrage leveren aan de vooruitgang van jullie land!

OOK INTERESSANT
Ondernemer slachtoffer van beroving en mishandeling

Niet alleen op economisch  vlak. Ook op sportgebied en meerdere maatschappelijke en ontwikkelingstrends kunnen zij een positieve stempel drukken.

Het is een gemiste kans om geen gebruik te maken van de deskundigheid van deze Nederlanders die nog een sterke band hebben met het land dat nu al zo lang in nood verkeert.

J. Verploegen

Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de redactie het eens is met de inhoud. Wenst ook u een ingezonden stuk te publiceren? Mail dit naar¬†[email protected]

BEKIJK OOK: Hoe duurder de boodschappen, des te meer Surinaamse vrouwen naakt in mijn bed