De mens is gecreëerd door buitenaardse wezens, beweert Australische onderzoeker en auteur van bestsellers

mens alien

GFC LIFESTYLEREDACTIE– De Australische onderzoeker en auteur van de internationale bestsellers Escaping From Eden en The Scars of Eden Paul Anthony Wallis beweert dat onze verre voorouders nauw contact hebben gehad met buitenaardse wezens.

Sterker nog, hij gaat op basis van zijn diepgaand onderzoek naar voorouderlijke verhalen ervan uit dat wij mogelijk gedeeltelijk afstammen van het buitenaardse.

auteur

De Australische onderzoeker en auteur Paul Anthony Wallis

Volgens de auteur die ook lid is van de Anglicaanse kerk in zijn land en zich heeft gespecialiseerd in de menselijke oorsprong en onze plaats in de kosmos, zijn er momenteel buitenaardse krachten op aarde die grote invloed hebben op het wereldgebeuren.

De aliens zorgen naar zijn zeggen ook voor het beschermen en het voortbestaan van de mensheid.

Zo zouden de buitenaardse wezens ervoor waken dat er geen nucleaire oorlog ontstaat.

Hij zegt in gesprek met JeffMara dat hij mede tot deze conclusie is gekomen omdat zowel westerse en oosterse inlichtingendiensten hebben gerapporteerd dat er op raadselachtige wijze wordt geïntervenieerd in de nucleaire capaciteiten van de wereldgrootmachten.

OOK INTERESSANT
Trinidadiaan in Suriname: 'Jullie waarderen niet hoe veilig het is in Suriname'

Vorig jaar gaf de voormalige president van de Verenigde Staten van Amerika Barack Obama tijdens een televisie vraaggesprektoe dat er onverklaarbare waarnemingen boven het aardse luchtruim worden gemeld.

Opvallend is dat Luis Elizondo, de voormalig directeur van het Advanced Aerospace Threat Identification Program van de Amerikaanse defensie-afdeling, vertelde dat er vooral in de omgeving waar in het geheim atoomwapens zijn gestationeerd, vreemde onverklaarbare ruimtevaartuigen worden gesignaleerd.

Verschillende voormalige Amerikaanse federale functionarissen erkennen de niet-geïdentificeerde luchtverschijnselen en zien graag dat er een grootschaliger onderzoek wordt begonnen.

Bekijk ook GFC Nieuws: Amerikaanse marine onthult ‘ontmoetingen’ met ufo’s