fbpx

Amerikaanse marine onthult ontmoetingen met ufo’s

GFC NIEUWSREDACTIE- De Amerikaanse marine heeft beelden vrijgegeven van een ontmoeting met een ufo. Het beeldmateriaal werd op vrijdag onthuld door To the Stars Academy of Arts and Science (TTSA), een particuliere onderzoek- en mediaorganisatie.

Op de video is een ontmoeting te zien die in 2015 plaatsvond tussen marinepiloten met het object boven de oostkust van de VS.

There is sufficient credible evidence of unidentified aerial phenomena that proves exotic technologies exist that could revolutionize the human experience. 

De beelden werden vastgelegd door een infraroodcamera aan boord van een F/A-18 Super Hornet straaljager die op 25.000 voet vloog. Het voorwerp heeft geen vleugels en geen staart, wat volgens TTSA de mogelijkheid uitsluit dat het een kruisraket was.

Navy pilot recalls encounter with ‘Tic Tac’ UFO

Het Pentagon gaf in december vorig jaar toe een geheim ufo-onderzoek te hebben uitgevoerd tussen 2007 en 2012. Voormalig marinepersoneel heeft onthuld dat zij ontmoetingen hebben gehad met vermoedelijk buitenaardse ruimtevaartuigen.