fbpx

De 2 rijkste politieke leiders in Suriname zijn Somohardjo en Bouterse

INGEZONDEN- Wie zijn de rijkste actieve politieke leiders in Suriname? Het is een vraag die dikwijls wordt gesteld tijdens discussies.

Rijkdom bestaat in diverse vormen. De één vindt zichzelf rijk omdat hij of zij een paar prachtkinderen heeft die zorgen voor veel levensgeluk.

Anderen rekenen zich weer rijk omdat ze gezegend zijn met een aantrekkelijk gezicht, een extreem mooie body met een sixpack, een goed stel hersens of veel levenservaring.

Maar in de meeste gevallen denken mensen bij rijkdom toch als eerst aan het financiële.

Bekijk ook: Veel vraag in Suriname naar gezichtscrème die je huid mooier maakt

Wie in Suriname allemaal tot de financieel rijkste actieve politieke toppers behoren is erg onduidelijk. Deze heren hebben hun geld heus niet geparkeerd op banken in dit land. Dus uitzoeken wie het rijkst is in geldelijk opzicht is maar gissen.

Wat wel met redelijke zekerheid gezegd kan worden is dat Paul Somohardjo en Desi Bouterse de rijksten zijn als het gaat om politieke ervaring.

Deze twee hebben in hun lang leven- zij zijn momenteel de oudste voorzitters van politieke partijen in Suriname- ontzettend veel ervaring opgedaan en dus ook rijk aan kennis aangaande alles dat te maken heeft met regeringsbeleid.

Gesteld mag worden dat zij wel degelijk de rijksten zijn qua politieke ervaring en alle kneepjes van het vak zeer goed onder de knie hebben.

R. Pinas

DISCLAIMER: Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de GFC Nieuwsredactie het eens is met de inhoud