fbpx

Veel vraag in Suriname en Nederland naar gezichtscrème die de huid mooier maakt

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Er bestaat in Suriname maar ook in Nederland veel vraag naar een superieure gezichtscrème die volgens gebruikers en internationale experts ervoor zorgt dat de huid mooier en gezonder wordt.

GFC Lifestyle verneemt dat het gaat om de natuurlijke dag- en nachtcrème THERA NATURA+ die is ontwikkeld door Duitse topexperts in samenwerking met één van ’s werelds beste verjongingsexperts, de Europeaan Jonathan Clarke.

De hypoallergene gezichtscrème is volgens deskundigen rijk aan een speciale combinatie vruchtenpolyfenolen, vitaminen, mineralen en spoorelementen die een voedende, beschermende, anti- oxiderende, verzorgende, ontstekingsremmende en huidherstellende werking hebben.

OOK INTERESSANT
De meeste dames verdienen geen rijke vent en mannen geen mooie vrouw, vindt relatiespecialist

Talrijke Amerikaanse en Europese wetenschappelijke gerandomiseerde onderzoekingen hebben aangetoond dat polyfenolen onze huidcellen beschermen tegen oxidatieve schade en onder meer het huidverouderingsproces vertragen.

Een ervaren beautician verbonden aan Constantin zegt dat steeds meer vrouwen en mannen deze dag- en nachtcrème gebruiken vanwege de bijzondere voedende en zuiverende werking.

THERA NATURA+ voedt en herstelt de huid en is ook zeer doeltreffend bij verschillende huidvlekken, rimpels, littekens, striae, acne en een onzuivere huid.

Deze Duitse crèmeformule wordt aanbevolen door dermatologen, homeopaten evenals Jonathan Clarke.