Dame (26) gaat kapot door liefdesverdriet: de enige man die ik nog vertrouw is mijn vader

huilen verdrietig triest depressief

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een 26-jarige vrouw uit de Nederlandse hoofdstad Amsterdam zegt dat na het einde van een betekenisvolle relatie, de enige man op wie zij in het leven nog zal rekenen haar vader is.

De jongedame heeft in een emotionele e-mail die ze naar GFC Lifestyle stuurde, uitgelegd dat haar hele wereld is ingestort en kapot gaat door het liefdesverdriet veroorzaakt door haar relatiebreuk.

“Mijn relatie met mijn ex met wie ik jarenlang was bracht veel geluk en liefde. Maar sinds hij me heeft bedrogen, ben ik al het vertrouwen in mannen verloren.”

De Amsterdamse zegt dat haar voormalig geliefde in een Surinaams restaurant werd gezien met een andere vrouw.

“Het eethuis zit toevallig in de buurt waar twee van mijn vriendinnen wonen. Het leek wel alsof het hem niet interesseerde om gezien te worden.”

In haar mail schreef ze dat haar toenmalige vriend na een confrontatie toegaf al enkele maanden te daten met zijn minnares, die nu haar plek als vriendin heeft ingenomen.

OOK INTERESSANT
Tieners ontvangen tot 5000 notificaties per dag en besteden uren aan TikTok

“De enige man wiens beloftes nooit gebroken zijn, zijn die van mijn pa. Ik ben dankbaar voor mijn vader. Hij is het anker dat me op dit moment overeind houdt”, aldus de jongedame.

Foto ter illustratie.